måndag, april 06, 2009

Dagarna går och tiden med den....



Måndag...
Sol och underbart vår väder, jag är glad och känner mig ganska pigg. kan det bli bättre??Tog med mig min yngsta son på 12 år och hans kompis på en tripp ut till älskade havet, vi vandrade på klipporna och hittade en mysig plats i skogen för att grilla lite korv på.. Kan det bli bättre?? Vi var ute i flera timmar och bara lapade sol och havsluft!!!


Dagarna flyter på och det blir bara bättre och bättre med mat och dryck intagen. I går blev jag bjuden på en lite vickning hos ett par underbara bekanta det blev en liten varm macka med sallad och jag fick i mig det, så skönt att kunna gå bort till andra och kunna äta så här spontant..


Jag skulle ju ha åkt till Vadstena i helgen men tyvärr blev den efterlängtade resan avbokad, jag fick förhinder SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ tråkigt!!!! Men, det går väl flera tåg får man hoppas.


Hur går det då med min vikt?? Som Ni ser är det måndag igen och ny vikt är tagen så i dag så såg resultatet ut som så:
91 kg -1,4kg och sammanlagt -13,7kg Kan det bli bättre??
Jag går under veckan och funderar, har det hänt något? har jag gått ned? hur kommer det se ut på vågen? Men jag behövde tydligen inte vara orolig. Jag väger mig bara 1 gång/v och gör mätningar med måttband 1 gång/månad. Detta med måttband är verkligen ett toppensätt att se sin viktnedgång på:)


Jag kommer så småningom skriva och berätta lite om mina mått förändringar;)
Kramar Mig..
I dag har jag satt in ett foto på mig men Ni kan även följa mig på foton på denna sida:http://picasaweb.google.com/madiken40


1 kommentar:

  1. Vad Roligt att du börjar få krafterna tillbaka och att du har en sån kanon viktnedgång!
    Visst är det underbart att solen äntligen tittar fram man blir gladare då och lusten kommer tillbaka till de mesta..Lycka till med allt ..Kram nettan

    SvaraRadera

Var god och respektera varandra skriv aldrig något kränkande eller osmakligt på min sida <3